real madrid stadium

Ska du köra på fotbollsresa för att se Real Madrid?

Kanske fick Real Madrids Champions League seger dig att vilja köra fotbollsresa i år. Nu när pandemin tycks ha tagit en paus så är det möjligt att åka på fotbollsresa med Real Madrid. Du kan se de bästa spelarna i laget i spännande matcher. Men det gäller förstås att planera resan på rätt sätt.

Olika typer av fotbollsresor

Det går att köpa paketresor för att få allting inkluderat. Du betalar för ett paket med resa, hotell såväl som matchbiljett till Real Madrid match. Det blir då en match på Santiago Bernabeu stadion där en fullsatt match betyder att du hejar på tillsammans med 80 000 personer i publiken!

Det går också att själv beställa biljetter och sedan sätta ihop en resa som passar. Kanske vill du bila ner till Madrid och hyra en lägenhet för en längre vistelse.

Upptäck Real Madrids verklighet och historia

Om du är en inbiten supporter så finns det mycket mer än själva matchen att se. Du kan ta dig på en guidad tour av lagets stadium. Då får du även se in i omklädningsrum och komma lite närmre gräset.

Det finns även ett museum där du kan lära dig mer om klubbens historia och där du kan köpa fina souvenirer. Detta är något som kan ingå i en paketresa eller som du själv bokar in om du vill bygga din egen Real Madrid fotbollsresa.

Biljetter till matcher kan du köpa online. Du kan surfa in på Real Madrids hemsida för att komma om det fortfarande finns biljetter till matcher. Missa inte att kolla in bortamatcher. Du kanske vill ta din fotbollsresa till ett annat land för att boka in en bortamatch istället för att styra kosan mot Madrid.

Padel har inte knuffat undan tennisen
Lev aktivt och minska risken för ångest
Ny studie visar vilken effekt Covid-19 har haft på sport
Lennartson får lämna Helsingborgs IF som tränare
Upptäck Flowtank påfyllbar vikt från Flowlife
Svenskt Kosttillskott rear ut Casall yogamattor
SATS öppnar två nya gym i Stockholm 2022
Alex Mortensen köps loss av FC Groningen
2022 var det Real Madrid som tog hem Champions League
Kommer pandemin få långtgående effekter på svensk hockey?
Rangers målvakt Igor är i sitt esse